Onze winkel

Bloemenpaleis Van Goeye

Wij bieden u een ruime keuze aan bloemen in verschillende soorten en vormen. Zo kan u bij ons terecht voor dagverse snijbloemen, die we verwerken in boeketten of bloemstukken. Carla zorgt er voor dat de bloemen en bloemstukken seizoensgebonden zijn. Er is steeds een ruime keuze, al kan u ook op bestelling naar uw eigen wens iets laten samen stellen.

Naast bloemen bieden wij ook planten aan voor ieder seizoen zowel voor binnen als buiten. Zo varieert dit van wintervast tot zomerbloemen. Een huis of kantoor met enkele juiste kamerplanten zorgt al onmiddelijk voor een andere sfeer. Wij geven graag advies bij uw keuze. 

Gelegenheidsbloemwerk


Bruidswerk

U kan bij ons terecht voor uw bruidsboeket maar ook voor kerkdecoratie, wagendecoratie, corsages, suite, tafelbekleding, ... . Volledig volgens jullie budget en smaak kiezen we de bloemen voor jullie heugelijke dag. Wij hebben zelf tal van voorbeelden die jullie kunnen helpen bij het maken van een keuze maar uiteraard mag je ook zelf voorbeelden meebrengen.

Rouwwerk


Wij kunnen voor u het gekozen stuk of urnekrans leveren op het afgesproken tijdstip aan de kerk, het crematorium of het rouwcentrum.

Bij het kiezen van een rouwstuk hebben wij opnieuw zelf verschillende voorbeelden maar ook hier is eigen inbreng mogelijk.


Bloemenabonnementen


Naast ons uitgebreid gamma bieden wij ook bloemenabonnementen aan. Dit abonnement kan volledig naar uw eigen wens worden bepaald. Zo kiest u zelf wanneer u de bloemen wenst te ontvangen bv. wekelijks, maandelijks, ... . Daarnaast kan u ook zelf kiezen in welke kleuren u dit wil, enz. Wij komen uw verse bloemen steeds leveren op de plaats waar u dit graag wil. Bv.  bij uw thuis, op kantoor of in uw zaak.Bloemenpaleis Van Goeye


Langestraat 41

9150 Kruibeke

T 03 774 12 96

info@bloemenpaleis.be

© Copyright Bloemenpaleis - All Rights Reserved

Openingsuren van onze winkel:


Dinsdag 09.00 - 18.30

Woensdag 09.00 - 18.30

Donderdag 09.00 - 18.30

Vrijdag 09.00 - 18.30

Zaterdag 09.00 - 18.00

Zondag 09.30 - 12.00


Sluitingsdagen

Zondagmiddag en maandag

Partner van